Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Szegedi Intenzíves Találkozó (2019.11.14-16.)
  2019.08.02. - MAITT - Hírkategória: Általános

  Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

  Ezúton szeretném megerősíteni és támogatásukat kérni ahhoz, hogy az idei, és egyben utolsó Szegedi Intenzíves Találkozót - a SzINT-et -, mely az ország egyetlen, kétévente megrendezett kizárólag intenzív terápiával foglalkozó kongresszusa, az elmúlt évek színvonalához hasonló minőségben és lelkesedéssel tudjuk megrendezni. Helyszín a szokásos, a szegedi Hunguest Hotel Forrás, az időpont: 2019. november 14-16.

  Az alkalom különlegességét az adja, hogy én 2019. szeptember 1-től már nem dolgozom Szegeden - mivel az életemnek más irányt adtam -, ezért különösen fontos számomra és (volt) munkatársaim számára, hogy ez az utolsó rendezvényünk méltó búcsúztatása legyen az elmúlt 10 év kimagasló eredményeinek.

  Természetesen az OnCall is színpadra lép a kongresszus nyitó estjén, ezúttal a patinás Hungi Vígadóban, mely a legendás Kass, majd Hungária Szálló örököse. A koncert címe: Rock’n’Roll will never die! És valóban, én egy kicsit búcsúzom, de a zenekar nem, sőt! De erről bővebben majd Szegeden...

  A kongresszus szervezésben szakmánk régi támogatója a Convention Budapest Kft. segít minket, ami egyben a lebonyolítás és magas színvonalának garanciáját is jelenti.

  Szeretettel várunk mindenkit az utolsó SzINT-en Szegeden!

  Prof. Dr. Molnár Zsolt

  További részletek hamarosan...

   

Vissza